Valor afegit

  • TENIM EXPERIÈNCIA

    Els nostres anys d’experiència gestionant i dirigint organitzacions ens permeten conèixer, de primera mà, la realitat empresarial. Vam començar, fa uns quants anys, atenent i gestionant a clients. Després hem ajudat al desenvolupament dels nostres equips. Aquesta experiència ens permet esdevenir autèntics especialistes i aportar un incalculable valor afegit en el nostre assessorament a les organitzacions.

  • AJUDEM ALS NOSTRES CLIENTS

    Ens impliquem a fons amb els nostres clients, en els seus projectes, en les seves idees i, sobretot, en la seva gent. Treballem plegats vers un objectiu que esdevé comú: la competitivitat màxima dels nostres clients. I ho fem aportant proactivitat, eficiència i compromís.

  • CREIEM EN LES PERSONES

    El món de les empreses està dominat pels avenços tecnològics que no cal desmerèixer, ara bé, nosaltres apostem amb fermesa per dignificar el capital humà dels nostres centres. Com ho fem? Senzillament, acompanyant-los en el seu creixement professional perquè trobin, en el lloc de treball, la seva màxima realització i esdevinguin professionals implicats i motivats per a la seva tasca diària.

Formació RRHHFormació Habilitats ComercialsCoachingValor afegitMetodologia

Avinguda de Catalunya, 60 - 08783 Masquefa (Barcelona)
Tel.: 93 117 37 43
contact@grupoformaexpert.com

Disseny i desenvolupament: aTotArreu.com